Aktiivinen kisaviikonloppu

Viikonloppuna kisattiin useammassa lajissa tehden hienoja tuloksia. Viikonlopun tuloskimaran aloittivat upeasti Jonna ja Tilli saaden Rally-toko kisojen alokasluokasta melkein täydet pisteet 99/100.

jonna ja tilli_1

Jonna ja Tilli.

Seuraavat tulokset saatiin Ojangosta Essin ja Varman osallistuessa tokon edustusjoukkueen valintakokeeseen saaden 243,5 pistettä. Ojangon iltakokeessa sm-kilpailuihin oikeuttavia tuloksia metsästivät Elina ja Pro sekä Laura ja Ässä. Elinalle ja Prolle harmittavasti 2 pistettä vaille EVL1 tulos. Laura ja Ässä puolestaan räjäyttivät pankin hienolla ykköstuloksella. Heille pisteitä 293,5 KP ja sijoitus 2.

laura ja assa

”Voi pojat! Ihana fiilis :)” Laura ja Ässä.

Sunnuntaina jännitettiin Essin ja Varman sekä Vuokon ja Bridan osallistuessa tokon edustusjoukkueen valintakokeeseen sekä Elinan ja Pron osallistuessa Ojangon iltakokeeseen. Kaikille koirakoille tällä kertaa tulokseksi EVL2.

essi ja varma

Essi ja Varma. Kuva: Maarit Karhu-Teiskonen

Iltakokeeseen osallistuivat myös kisauransa aloittaneet Jenna ja Hetta. Ja eipä sitä juuri paremmin voisi enää aloittaa. Heille tulokseksi upea ykköstulos 195 pistettä KP ja sijoitus 3.

jenna ja hetta

Jenna ja Hetta.